Art Architecture Design

Így Csomagold A Karácsonyi Ajándékokat

2015. december 21. 17:41 - Art Architecture Design

Becsomagoltad már a karácsonyi ajándékokat? Még nem? Akkor van pár nagyon jó inspiráló ötletem, hogyan csomagolj egyszerűen, de látványosan, sőt akár fillérekből!

Nekem sokkal jobban tetszenek a csomagolópapírral bevont ajándékok, mint az ajándék tasakosak. Tudom, egyszerűbb megvenni a táskát, és gyorsan beletenni a megvásárolt ajándékokat, viszont sokkal izgalmasabb, amikor letépheted a csomagolópapírt, és biztosan nem látszik előre, hogy mi van a csomagban.

Én mostanában a piros, fehér, rénszarvasos, skandináv stílusú csomagoló papírokért vagyok, és nagyon tetszenek a vintage stílusú csomagolási módszerek is. Egy dolgot igyekszem elkerülni, a túlzottan csicsás csomagoló papírokat, és a fényes anyagból készülteket, mert azokkal nagyon nehéz dolgozni, és szerintem könnyebben is szakadnak. A matt stílus jobban használható, könnyebb vele alkotni, és még a házi készítésű szaloncukrok becsomagolására is tökéletes.

A vintage csomagolási módszerek között filléres megoldásokat is találsz. Ha van otthon cellux és egy kis kötöző, illetve újságpapír, akkor nem is kell költened rá, nézd meg milyen jól lehet abba is csomagolni.

Jó, tudom, vannak olyan ajándékok is, amiknek lehetetlen formájuk van ezért nehéz szépen csomagolni, de ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy egy négyszögletesre vágott papír közepére teszem és a négy sarkát a tetején összefogom, és megkötöm, illetve szaloncukor formát is lehet belőle hajtani, vagy a legjobb, ha találsz egy kellő méretű dobozt, és abba bele teszed, és a dobozt csomagolod be! Sőt, egy cipős dobozt  be is vonhatsz szépen, külön az alját és a tetejét, és utána maga a doboz is használható marad.

A celluxon és az előre vásárolt masnikon kívül használhatsz sima spárgát, vagy szalagokat, raffiát is a kötözéshez, és tehetsz rá terméseket, fenyőt, vagy mézeskalácsot, hogy még egyedibbé tedd az ajándékok külsejét.

otletes-ajandek-csomagolas.jpg

vintage-ajandek-csomagolas.jpg

olcso-csomagolas-karacsonykor-200x300.jpg

karacsonyi-ajandek-csomagolas-200x300.jpg

gyors-ajandek-csomagolas-200x300.jpg

bor-csomahgolasa-karacsonyra-300x300.jpg

contry_style-ajandek-csomagolas-225x300.jpg

csodaszep-karacsonyi-csomagolas-200x300.jpg

egyedi-ajandek-csomagolas-239x300.jpg

ajandekok-csomagolasa-ujsagpapirba-300x300.jpg

ajandek-csomag-uzenet-200x300.jpg

ajandek-csomagolas-ujsagpapirba-224x300.jpg

ajandek-csomagolas-otletek-252x300.jpg

ajandek-csomagolas-karacsony-201x300.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: ajandek otletek

A bejegyzés trackback címe:

https://art-architecture-design.blog.hu/api/trackback/id/tr718188996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása