Art Architecture Design

AJÁNDÉK GYÖNGY FENYŐFA

2015. december 21. 15:19 - Art Architecture Design

KELLÉKEK:

  • 1 csomag zöld apró gyö1.jpg
    ngy
  • 0,3 mm vastagságú drót
  • 1 db 2-es tűhegyű ecset
  • 1db 8cm átmérőjű cserép
  • fehér, gyorsan száradó hobbyfesték
  • olló
  • hungarocell és kövek a díszítéshez

 

ELKÉSZÍTÉS:

  1. lépés: A cserépre saját elképzelésünk alapján festünk. Személyem az azték mintázatot választotta alapul. Célszerű a festés előtt ceruzával rárajzolni, így a későbbiekben könnyebb lesz felvinni a mintázatot.
  2. lépés: Körülbelül 20 cm-es drót darabokat vágunk és egyesével elkészítjük a fenyő ágait a képen látható módón.

 2.jpg

  1. lépés: A fenyő ágait fokozatosan építjük fel, egyre nagyobbakat készítünk, és egyre több kerül 1-1 sorba. Nálam a következőképpen alakult: egy csúcs, majd 2 sor két levelű, melyből 3db kerül a sorokba, azután 1-1sor 3 és 4 levelű, melyből már 4db kerül a sorokba és végül 1 sor 5 levelű, melyből szintén 4 kerül a sorba. Ettől lesz szép fenyőfa formája.
  2. lépés: A cserép alakjához hasonló darabot vágunk ki a hungarocellből, majd belehelyezzük a cserépbe és beleszúrjuk a kész fenyőt. Fehér kavicsokat/köveket szórunk rá, hogy ne látsszon ki.
  3. lépés: Ha egy kicsit karácsonyosabb hangulatot szeretnénk elérni, a fát lehet díszíteni nagyobb méretű színes gyöngyökkel, melyet célszerű a drót helyett már damillal felkötözni.

És íme, az eredmény:

3.jpg

 

 

Szólj hozzá!
Címkék: ajandek otletek

A bejegyzés trackback címe:

https://art-architecture-design.blog.hu/api/trackback/id/tr38188658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása