Art Architecture Design

3 különleges gyerekszobai dekoráció, melyet egyszerűen elkészíthetsz

2015. december 23. 12:37 - Art Architecture Design

diy-gyerekszoba2_0.png

A gyerekszobát különlegessé és egyedivé tehetjük néhány egyszerű ötlettel, ha van egy kis kézügyességünk. Ezek az ötletek szinte semmibe sem kerülnek, mégis nagyon látványos és szerethető lesz a végeredmény.

1. Gyerekszobai dekoráció - méhecskék

 diy-gyerekszoba3.png

3 különleges gyerekszobai dekoráció, melyet egyszerűen elkészíthetsz - méhecskék

Ehhez az édes méhecskés függőhöz nem kell más, csak néhány WC papír guriga, kinder tojás belső vagy ping-pong labda, fekete zsenília drót, damil vagy fekete vastag cérna. A WC papír gurigákat lapítsuk össze, élezzük le, majd ismételjük ezt meg még kétszer úgy, hogy 6 szög alakot kapjunk. Ezután vágjuk fel 1,5 cm-es széles karikákra és ragasztgassuk őket egymás mellé méhkas formátumban. A kindertojás belsőre ragasszuk fel a zseníliákat a képen látható formában 3 csíkot ragasztva körbe, kis lábakat hagyva alul, felül pedig szarvacskákat. Alkoholos filctollal rajzoljunk szemeket és szájat a kindertojás belsőre. Fűzzük fel a damilra a kész kis méhecskéket és rögzítsük a méhkashoz őket. Készen vagyunk.

1. Gyerekszobai dekoráció - felhőcske

diy-gyerekszoba2.png

3 különleges gyerekszobai dekoráció, melyet egyszerűen elkészíthetsz - felhőcske

A felhőcske elkészítéséhez filc anyagra, vastag kartonra, ragasztóra és damilra lesz szükségünk. Tervezzük meg, hogy mekkora felhőt szeretnénk és rajzoljuk fel a megfelelő méretű felhőt a kartonra. Vágjuk ki és helyezzük a fehér filcre. Vágjuk körbe! Ragasszuk fel a filcet a kartonra. Vágjunk ki többféle színű filcből csepp formájú alakokat párosával. A felhő alsó részét lyukasszuk át egy vastagabb tűvel és húzzuk át rajta a damilt. Legalább 6 ilyen damilt készítsünk. A damilokra ragasszuk fel a cseppeket úgy hogy a két egyforma csepp alak közé fogjuk a damilt. Mielőtt felragasztjuk a cseppeket, rendezzük el az összes cseppet, hogy jó helyre kerüljenek.

3. Gyerekszobai dekoráció - pillangók

diy-gyerekszoba1.png

3 különleges gyerekszobai dekoráció, melyet egyszerűen elkészíthetsz - pillangók

A legegyszerűbb és talán a leglátványosabb megoldás ez a pillangós dekoráció. Fehér papírra és színes ceruzára vagy különböző színű papírra lesz szükségünk és ragasztóra. Töltsd le a pillangó sablonunkat. Tervezd meg a mintát és nagyjából próbáld megsaccolni, hogy kb. mennyi pillangóra lesz szükséged. A sablon segítségével vágj ki többféle színű lepkét. Legjobb, ha magad színezed őket, mert akkor több a variációs lehetőség. Ragszd fel a falra a pillangókat. Csak a kreativitásod szab határt ennek a látványos elemnek.

 

Szólj hozzá!
Címkék: lakberendezes

A bejegyzés trackback címe:

https://art-architecture-design.blog.hu/api/trackback/id/tr298193738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása