Art Architecture Design

Házi Készítésű Karácsonyi Ajándékok

2015. december 21. 19:20 - Art Architecture Design

hazi-keszitesu-karacsonyi-ajandek-otlet.jpg

Túl sok a rokon, a barát, és szeretnél mindenkit meglepni karácsonykor, de nem szeretnél sokat költeni? Saját készítésű, házi ajándékokkal sokkal olcsóbban megúszhatod a karácsonyt, miközben örömet is szerzel. A saját készítésű ajándékok tárháza hatalmas, válogass te is kedvedre.

ajandek-doboz-karacsonyra.jpg

Házi készítésű karácsonyi ajándékok egyike a közkedvelt ajándék doboz. A kör alakú kalap dobozokat vond be különböző színű, mintájú díszes vagy egyszerű anyagokkal, csomagolóval. Tökéletes varródoboznak, és egyéb apróságok tárolásának

ajandek-kosar-hazi-keszitesu-ajandekokkal-karacsonyra.jpg

Válassz egy szép kosarat, helyezz bele egy-két örökzöld ágat, és pakold tele saját készítésű ajándékokkal. Bárki örömét leli egy nagy kosárnyi ajándékban, már csak a látvány is gyönyörködtető.

ajandek-lekvar-karacsonyra.jpg

A házi készítésű lekvárokat karácsonyi ajándékba is elkészíthetjük,sőt, már meglévő nyáron eltett házi lekvárok közül is ajándékozhatunk. Te is készítettél nyáron diabetikus, cukormentes lekvárt? Lepd meg vele cukorbeteg, diétázó ismerőseidet!

ajandek-mezeskalacs-karacsonyfadisz.jpg

Készíts extra mézeskalácsokat. Díszítsd ki őket cukormázzal, fűzd őket szalagra és ajándékozd el. Nagyon szép saját készítésű karácsonyfa díszeket ajándékozhatsz karácsonyra szeretteidnek.

ajandek-taska-karacsonyra.jpg

Az egyszerű, szövet táskákat könnyen dekorálhatod, akár fekete ábrákkal, akár színes figurákkal.

hazi-keszitesu-furdoso-karacsonyra.jpg

Készíts fürdősókat, tedd őket szép üveg edényekbe és egy organza masnival ajándékozz belőlük karácsonyra. A házi készítésű fürdősók segíthetik a pihenést, a feltöltődést, így igazán ötletes, hasznos saját készítésű ajándékkal lepheted meg a legjobb barátnődet, vagy egy kedves rokonodat.

hazi-keszitesu-gyertya-karacsonyra.jpg

Házi készítésű gyertyával romantikus estéket, és hangulatos vacsorákat ajándékozhatsz. Ötletes, ha egy szép, régi, díszes teás csészébe készítesz gyertyát.

karacsonyi-ajandek-hazilag.jpg

Ajándékozz instant forralt bort. Forró itallal minden este felmelegedhetsz. Egy pohárka bor a kandalló mellett, gyertyafényben, összebújva, beszélgetve igazán hangulatos. Készíts saját készítésű forralt bor filtereket, helyezd őket díszdobozba, és ajándékozd el. Tökéletes karácsonyi ajándék.

kave-karacsonyra.jpg

tea-karacsonyi-ajandek.jpg

Van kávé vagy te kedvelő ismerősöd? Lepd meg igazán finom aromájú, egyedi, házi készítésű kávéval, teával. Olcsó és ötletes ajándék karácsonyra.

kotott-ajandek-karacsonyra.jpg

Szeretsz kötni vagy horgolni? Készíts neszesszeres táskát, szemüveg vagy mobil tartót karácsonyra.

mezeskalacs-ajandek-karacsonyra.jpg

Ha már belejöttél az ajándékdoboz gyártásba készíts egyet és pakold tele sok-sok finom mézeskaláccsal.

testradir-karacsonyra.jpg

Testradírt is készíthetsz saját kezűleg. A legkiválóbb kozmetikumokat otthonodban gyárthatod, így biztos lehetsz benne, hogy csakis tiszta alapanyagokkal érintkezik bőröd. Helyezd őket szép üveg edényekbe és ajándékozd el őketkarácsonyra.

 

Szólj hozzá!
Címkék: ajandek otletek

A bejegyzés trackback címe:

https://art-architecture-design.blog.hu/api/trackback/id/tr608189980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása