Art Architecture Design

Adventi Koszorú Divat

2015. december 22. 14:17 - Art Architecture Design

adventi-koszoru-otlet.jpg

Mindössze pár nap, és december 2-án, vasárnap meggyújthatjuk az első gyertyát az adventi koszorún. Az adventi koszorú nélkül elképzelhetetlen a karácsony várás, miközben telnek a hétvégék és minden vasárnap egyel több gyertyaég már az adventi koszorúnkon, úgy válnak a hétköznapok is egyre jobban elvarázsolttá. Készülj lélekben is akarácsonyra miközben az ádventi koszorút díszíted. Természetesen virágboltban és dekorációs boltokban is vásárolhatsz egy szép koszorút, de ha időd engedi készítsd el saját magad. Tudod már milyen adventi koszorútkészítesz az idén? Hagyományos mellett döntesz? Vagy kipróbálsz valami formabontót? Tanácstalan vagy? Gyűjts ötleteket és készítsd el még időben az adventi koszorút.

advent_koszoru.jpg

Helyezd egy szép dísz tálra, tálcára az adventi koszorút, így biztos, hogy nem lesz gyantás semmi.

adventi_gyertya.jpg

Ötletes, egyáltalán nem hagyományos ötlet az adventi gyertyagyújtáshoz, ha 4 gyertyát megszámozunk, egy szép kerámia tálra helyezünk, mézeskaláccsal, hópelyhekkel, apró karácsonyi díszekkel dekorálunk. Igazán vintage stílus.

adventi_koszoru1.jpg

A fenyő, a szalagok és a fehér szín sosem megy ki a divatból. Válassz gömb gyertyát, ragassz rá csillagos matricát, vagy gyertyára is használható festékkel fess rá különböző mintákat.

adventi_koszoru_1_gyertyaval.jpg

Ma már nincsenek kötelező szabályok a dekorálásban, természetesen szép hagyomány, hogy az adventi időszakban minden hétvégén egyel több gyertya ég a koszorúnkon, azonban praktikusan választhatsz egy nagy gyertyát is, vagy egy magasabb mécsestartót, amiben a mécsest cserélgetheted, köré készítsd el az örökzöldből és apró díszgömbökből álló koszorúdat. Fiatalos, színes és vidám.

adventi_koszoru_keszites.jpg

Igazán természetes hatást kelt a mohás alapra helyezett 4 nagy alumínium vázas mécses, melyet csipkével vonj körbe, ánizzsal, fahéjjal és termésekkel díszítve tökéletes vintage  adventi koszorú készülhet.

adventi_koszoru_otlet.jpg

Ki mondta, hogy csakis pici gyertya lehet az adventi koszorún? Használj hosszú gyertyákat és fenyő vagy szalma alap helyett fa alapot, mintha apró rőzsék lennének összefűzve.

adventi-koszoru.jpg

Igazán télies hangulatú, ha ezüst fenyőt picit lefújsz hósprayvel, hópamacsokkal, angyalkákkal és fehér szalaggal díszíted a koszorút. A gyertyákat helyezd az adventi koszorú közepébe. Az ezüst fenyő praktikus választás is, hiszen nem potyog le olyan gyorsan a tűlevele.

advent-koszoru.jpg

Nem szeretnéd, hogy tűlevelek potyogjanak az adventi koszorúról? Egy kerek, magasabb falú üveg edénybe szórj kristályos dekorhomokot, vagy akármilyen színűt, egy két fa hópihét, és helyezd bele a 4 magas gyertyát. Tehetsz közé egy két fenyőágat is, melyet fujj le hó sprayvel, vagy arany sprayvel.

adventra_otlet.jpg

Ötletes, vidám, fiatalos és igazán karácsonyos, ha színes, apró karácsonyi díszgömbökből készítesz adventi koszorúalapot. A legegyszerűbb gyertyát helyezd rá, és nem is kell egyéb dekoráció rá.

egyedi_adventi_koszoru.jpg

Nemcsak adventi “koszorú” gyanánt tökéletes a fenti ötletes variáció. Igazán szép ahogy a magyal piros bogyóival a cserépben elhelyezkedik, a tetején gyertyával. Az ünnepi hangulatot fokozza az egyszerű fa tálcára helyezett díszek, gömbök, narancs és toboz kombinációja.

hagyomanyos-adventi-koszoru.jpg

Igazán karácsonyos színekben pompázik a fenti, fenyő alapú adventi koszorú. Bordó, arany kockás gyertyák, piros masnik, mézeskalács díszítés, és kész is a tökéletes ünnepi dekoráció.

hazi-adventi-koszoru.jpg

Konyhába illő, páratlan karácsonyi dekorációt készíthetsz. Egy két vendéglátó helyre is ötletes a fenti mókás kombináció.

karacsonyi_adventi_koszoru.jpg

Hangulatos, zöld és fehér kombináció is tökéletes választás.

kulonleges-adventi-koszoru.jpg

Szintén nem hagyományos, ám ötletes variáció az adventi koszorú helyett gyertyagyújtáshoz. Így attól sem kell félnünk, hogy esetleg a gyerekek megégetik magukat. Szórjunk pici dekorhomokot az üvegpoharak aljába, tegyük bele a gyertyákat, és díszítsük kedvünkre.

lila-toboz-adventi-koszoru.jpg

Igazán vidéki és karácsonyi hangulatot teremt a tobozból készült adventi koszorú, melyhez a lila gyertya kitűnő választás.

pink_adventi_koszoru.jpg

Kislányok egyik kedvenc koszorúja lesz a színes figurákkal, rózsaszín gyertyákkal díszített moha alapú adventi koszorú. A moha alap tökéletes választás, hiszen nem potyog le szentestére az összes tűlevele, könnyű díszíteni, és nem bök be minket.

videki-stilus-adventi-koszoru.jpg

A konyhában sem kell nélkülözni az adventi gyertyagyújtás örömét. Sütés közben is gyönyörködhetsz a gyertyákban. Válassz 4 egyforma pici fém sütőformát, helyezd bele a gyertyákat. Tökéletes, ötletes karácsonyi dekoráció.

zold_adventi_koszoru.jpg

Elefeldkeztél az adventi koszorú elkészítésérőlgyújtásról? Nemcsak expressz ötletnek tökéletes választás, ez a percek alatt elkészíthető kompozíció. Fiatalos, és akár még a legény lakásban is pompás dísz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://art-architecture-design.blog.hu/api/trackback/id/tr48191816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása